Cei mai bogați medici din lume

Topul celor mai bogați medici din lume, Octombrie 2014.

1. Dr. Paul Nassif

$14 million

chirurg plastician

Dr. Paul Nassif

Specialitatea lui este rinoplastia. Pacienții care își doresc operație estetică la nas, apelează la Dr. Nassif din cauza tehnicilor sale perfecte și ingenioase. Este unul dintre cei mai populari medici din Beverly Hills. Cu toate acestea, călătorește în jurul lumii pentru corectarea celor mai complicate și interesante cazuri clinice.


2. Dr. Mehmet Cengiz Oz

$14 million

chirurg cardiotoracic

Dr. Mehmet Cengiz Oz

Profesor în cadrul departamentului de chirurgie al Universității Columbia, autor a peste 400 de teze de cercetări și cărți de medicină, prezentator TV – The Dr. Oz Show.


3. Dr. Garth Fisher

$15 million

chirurg plastician

Dr. Garth Fisher

Chirurg plastician bine cunoscut în Hollywood. Clientela Fisher include artiști, celebrități și oameni de afaceri. Este specializat in chirurgia plastică facială, rinoplastia, chirurgia estetică a sânilor. A adus chirurgia plastică în domeniul public prin intermediul mass-media, în cadrul proiectului ABC – ” Extreme Makeover”.


4. Dr. Robert Rey

$15 million

chirurg plastician

Dr. Robert Rey

Chirurg plastician celebru în Beverly Hills. Are peste 100 de apariții la televiziune, în peste 60 de show-uri televizate.


5. Dr. Leonard Hochstein

$20 million

chirurg plastician

Dr. Leonard Hochstein

Cel mai faimos chirurg plastician din Maiami. În cei peste 15 ani de practică medicală a efectuat peste 10.000 de operații estetice.


6. Dr. Terry Dubrow

$30 million

chirurg plastician

Dr. Terry Dubrow

Vestit chirurg plastician, cu o lista de așteptare de cel puțin 6 luni pentru pacienții care își doresc o operație estetică


7. Dr. James Andrews

$100 million

chirurg ortoped

Dr. James Andrews

Este unul dintre cei mai vestiți chirurgi ortopezi din lume, specializat in genunchi, cot și leziuni de umăr. A efectuat operații celor mai populari și talentați atleți din lume (unul dintre cei mai cunoscuți este Michael Jordan). Orice sportiv care are nevoie de intervenție chirurgicală apelează la Dr. James Andrews pentru că știe că va primi cea mai bună și calitativă îngrijire medicală.


8. Dr. Phil McGraw

$245 million

psihiatru

Dr. Phil McGraw

A devenit celebru datorită apariției sale în cadrul emisiunii prezentate de Oprah Winfrey, iar la scurt timp și-a creat propriul show. Este autorul a numeroase carți si articole medicale. Fondatorul ”Dr. Phil Foundation” care se ocupă cu lupta împotriva obezității infantile.


Dr. Gary Michelson

$1.4 billion

chirurg ortoped

inventator

Dr. Gary Michelson

Este inventatorul unui număr mare de instrumente chirurgicale, implanturi medicale și metode operative în tratamentul maladiilor spinale. A creat diferite organizații caritabile, numeroase premii pentru descoperiri medicale științifice, donează bani pentru cercetări medicale.


10. Dr. Philip Frost

$2.4 billion

dermatolog

antreprenor

Dr. Philip Frost

Cu toate că s-a specializat în dermatologie, a decis că trebuie să se afirme în domeniul farmaceutic. Președinte Key Pharmaceuticals, cel mai mare producător de produse farmaceutice din SUA. Acționar a mai multor companii medicale majore din întreaga lume.


11. Dr. Thomas Frist, Jr.

$4 billion

chirurg

antreprenor

Dr. Thomas Frist, Jr.

A lucrat chirurg în Forțele Aeriene SUA. A servit ca un mentor profesionist la mulți doctori pe parcursul carierei sale. Proprietarul ”Hospital Corporation of America”, care administrează în prezent 162 de spitale și 113 de centre de chirurgie în SUA și Marea Britanie.


12. Dr. Patrick Soon-Shiong

$12 billion

chirurg

antreprenor

Dr. Patrick Soon-Shiong

Un adevărat geniu. A absolvit liceul la 16 ani și a obținut diploma de medic la vârsta de 23 de ani. Primul rezident care a primit mai multe premii de cercetare simultan de la Colegiul American de Chirurgie, Asociația Americană de Chirurgie și Colegiul Regal al Medicilor și Chirurgilor din Canada. Un mare om al științei, profesor de microbiologie, imunologie, genetică moleculară și bioinginerie. A fondat două companii farmaceutice americane majore: American Pharma Partners și Abraxis Bioscience.


Sursa: The Richest Doctors in the World
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *