5 Motive pentru care medicii il iubesc pe Dr House

Majoritatea medicilor pe care îi cunosc se dau în vânt după TV show-ul , ” Dr House “. Deși suntem cu toții împotriva manierei sale și comportamentului de cavaler, totuși există o anumită atracție. Cei care nu sunt din domeniul medical se pot întreba, cum medicii se pot bucura de vizionarea unui astfel de coleg dur.

Va prezint cinci motive de top pentru care medicii îl iubesc pe Dr. House.

1. Dr. Gregory House, spune ceea ce medicii ar dori să se spună, dar nu au curajul. Majoritatea medicilor filtrează ceea ce iese din gura lor. Ei se pot gândi la înjurături, dar le spun rar. Noi rareori acuzăm pacienții noștri de minciună, chiar și atunci când îi suspectăm. Am putea crede că pacienții noștri s-au comportat prostește, dar ne păstrăm gândurile noastre pentru noi. Ar fi un catarsis să auzi, în cele din urmă, un medic (deși unul imaginar) spunând lucrurile, care trec prin mintea fiecărui medic.

2. Dr. House nu completează nici o fișă medicală. Medicii urăsc fișele medicale. Nu e numai plictisitor, dar uneori se percepe ca împiedicare îngrijirii pacientului. Beneficiile sunt de obicei invizibile, necompensate, și extind ziua de lucru (inutil, ar adăuga el).

3. Dr. House evită cazurile plictisitoare. Puțini medici au acest privilegiu. Medicii iau pacienții care vin, fără garanție de dezvoltare intelectuală. Pentru medicii de familie, acest lucru înseamnă consultarea pacienților cu tensiune arterială ridicată, zi de zi. Pentru dermatologi, e acnee, psoriazis, eczeme, și pentru cardiologi este atacul de cord, atacul de cord, atacul de cord. Chiar sărmanul Dr. Wilson vede cancer, cancer, cancer.

4. Dr. House nu își face griji cu privire la salariu. El aparent are salariu, și este plătit la fel, indiferent de cât de puțini pacienți consultă sau ore în clinică omite. Alți medici sunt plătiți pentru numărul de pacienți sau pentru orele lucrate. Majoritatea dintre noi ar fi fericiți să petreacă o după-amiază vizionând televizorul sau navigând pe web, în timp ce alții fac lucrul nostru pentru noi.

5. Dr. House nu-și face griji despre costuri. Pentru un medic este o povară să-și facă griji, nu numai ca testele comandate să fie potrivite, dar că vor fi plătite, fie de asigurare, de pacient, sau de guvern. Lui House, pur și simplu, nu-i pasă. El înregistrează fiecare test în registru. În viața reală, nu administratorii spitalului verifică ce teste am comandat – ci companiile de asigurare au nevoie de pre-autorizare și dovadă că au fost încercate terapiile mai puțin costisitoare. Funcția de avocat al pacienților, și timpul suplimentar cheltuit pentru a vă asigura că sunt obținute testele potrivite, presupun completare necompensată de documente. Calea simplă nu funcționează pentru medicii din viața reală.

În afară de abilitățile sale de diagnostic, Dr. House este antiteza unui medic bun. Dar totuși el este amuzant, și din când în când învăț un lucru sau două. O dată sau de două ori pe sezon, rezolv cazul, înainte de Dr. House – care mă face să mă întorc pentru mai multe. Apropo, cazurile sunt adevărate, cu ciudățenii pe care medicul obișnuit le-ar putea vedea o dată în viață. La universitate suntem învățați că, atunci când auzi tropăitului copitelor, trebuie sa te gândești la cai, nu zebre. Dar, în cazul lui Dr. House, vorbim despre un grajd cu zebre.

Sursa: 5 Reasons Doctors Love Dr House

Articole la temă:

1. Greșelile serialului Dr. House
2. Filme cu tematica medicala [part 1]
3. Filme cu tematica medicala [part 2]
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *