Criteriile după care bărbatul alege partenara

În articolul precedent, am analizat diferențele algoritmului de selecție a partenerului în dependență de sex. Astăzi, voi vorbi despre cele mai populare criterii de care depinde alegerea partenerului, și încep cu gentelmenii.

Cum am menționat anterior, criteriile după care o femeie este analizată de către bărbat, au o anumită valoare “prag”. Dacă această femeie trece pragul primului criteriu, atunci ea urmează să fie evaluată după următoarele, până când nu se ajunge la rezultatul final dorit.

Voi expune cele mai populare criterii cu soluțiile pentru fiecare în parte, în ordinea logică de selecție de către bărbați.

1. Aspectul fizic. Barbații iubesc cu ochii, acest fapt este cunoscut. Și dacă femeia nu atinge pragul de “frumusețe”, stabilit de bărbat, atunci o relație ambițioasă și complexă, din păcate, nu va fi. Desigur, valoarea “pragului” și modul în care bărbatul percepe frumusețea este individuală. Trecerea pragului de “frumusețe” conduce pe bărbat la starea “de ce să nu încerc o relație cu ea?!”

2. Nivelul intelectual și calitatea comunicării. Comunicarea dintre bărbat și femeie trebuie să fie confortabilă și distractivă, pentru a-l determina pe bărbat să continue relația. Însă, dacă femeia nu trece acest criteriu, atunci maximum din acestă relație ea va putea scoate doar o partidă de sex, pentru că frumusețea de obicei nu este suficientă pentru o relație serioasă. Trecerea acestui criteriu conduce pe bărbat la starea “e mișto fata asta, vreau să fie iubita mea!”.

3. Calitatea sexului. Nu este secret pentu nimeni că sexul într-o relație are un rol foarte important. Și dacă femeia nu-l satisface sexual pe bărbat, atunci este puțin probabil că el va visa să-și petreacă viața alături de dînsa. Însă, dacă femeia este “nebună” în pat, atunci bărbatul trece la starea “vreau ca ea să fie iubita mea pe o perioadă lungă de timp”.

4. Confortul relației. Dacă femeia a ajuns să fie analizată după acest criteriu, înseamnă că bărbatul și femeia sunt împreună de ceva timp, iar el are alături o femeie frumoasă, destul de inteligentă și foarte sexy. Cu toate acestea, nu fiecare bărbat poate fi cu femeia, relația cu care reprezintă un câmp de luptă. Dacă aceștia se ceartă zilnic fără sens, ea-l bate la cap pentru orice fleac, sau cu alte cuvinte îl scoate din zona lui de confort, atunci șansele ca relația să-și piardă existența cresc semnificativ.

Criteriile după care bărbatul alege partenara

Am enumerat pe scurt doar 4 criterii, de fapt, ele sunt mai multe, iar pentru fiecare bărbat, ordinea acestora este diferită. Cert este faptul că bărbații sunt foarte simplu organizați, iar femeilor le rămîne să se decidă ce vreau de la aceștia și să depună un anumit efort pentru a atinge obiectivul propus. Vrea doar sex? Este deajuns doar primul prag. Vrea un angajament pe termen lung? Trebuie să fie pregătită și pentru pragul doi. Vrea o relație serioasă? Nu trebuie să uite și de pragul trei. Vrea să trăiască împreună, va trebui să fie pregătită pentru toate criteriile.

Despre criteriile după care femeia alege partenerul, voi vorbi în articolul următor, fiți pe fază.

Acum un cântecel:


Articole la temă:

1. Alegerea partenerului în dependență de sex

 

Autor: Dr.BOOM

Sursa: MedClub.org.MD

© La copierea si publicarea textului integral pe alte pagini web, link catre sursă obligatoriu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *